"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Творчий конкурс талантів «Зіркові хвилі талантів»

     Все у житті починається з малого. З маленького зернятка виростає колосок, з колоска – велика і пухка хлібина, а з маленьких діток виростають талановиті, творчі особистості.

     Всі класи нашої школи – це маленька сім’я, в якій і радощі й невдачі поділяємо навпіл. Цьому сприяють уроки й свята, олімпіади й конкурси, вечори й екскурсії, спортивні змагання та мандрівки.

     Цього року в нашій школі знову відкрились нові таланти, і маленькі зірочки сяяли ніби діаманти. Їх талант - наче сонце горить, їх талант - в небі зіркою  сяє, їх талант – це хвилююча мить, наче квітка цвіте, пелюстки розкриває.

          29 листопада  2019 р.  в актовій залі школи відбувся черговий етап гри-подорожі для молодших школярів під назвою «Зіркові хвилі талантів».

      Масу задоволення та шквал позитивних емоцій отримали глядачі і судді конкурсу. Місця вистачило всім: здібним та талановитим, обдарованим та успішним дітям з кожного класного колективу. Для когось виступи на шкільній сцені були вже звичним явищем, та були і досить успішні дебюти. Звісно, всі трішки хвилювалися, але це не завадило народженню «нових зірочок».
         Дуже приємно, що вражаючими, незабутніми були виступи наших наймолодших друзів-першокласників, які вперше досить впевнено показали свої мистецькі таланти.   

        Класи представляли номери художньої самодіяльності в жанрах вокалу, ораторського мистецтва та хореографії. Всі, без винятку, цікаво та креативно презентували свої таланти та здібності. Художні номери відзначилися оригінальністю, артистичністю, емоційністю, яскравістю та  почуттям гумору. Кого тільки не побачили на шкільній сцені: україночок та українців, музичний оркестр, талановитих художніх гімнастів, дівчаток з «90-х»,  запальних іспанців, непосидючих бджілок… Новизною виступу вразив  сімейний дует Пустоварів: мами Наталії Сергіївни та сина Данила.

     Членами журі були підведені підсумки і визначені результати: 2 та 3 - Б класи посіли почесне І місце, учні 3-А та 4 класу  посіли ІІ місце.

     Виноситься подяка всім учням, які взяли участь у творчому конкурсі талантів «Зіркові хвилі талантів». Бажаємо всім учасникам творчої наснаги, натхнення та подальших творчих звершень.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Творчий конкурс талантів «Зіркові хвилі талантів» (2019 рік).