"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Щире «Дякую» працівникам їдальні

     Шкільні роки – час бурхливого росту, безупинного фізичного і розумового розвитку. Швидкий ріст, постійний рух, напружена розумова діяльність – все це ставить перед організмом підвищені вимоги, спричинюючись до великих витрат енергії. Для росту і забезпечення нормальної життєдіяльності організму серед інших факторів неабияке значення має режим харчування. Велике значення для травлення і засвоєння поживних речовин – джерел енергії – має чіткий розпорядок у споживанні їжі.

     У нашій школі після ремонту в 2019 році діє  чудова велика, світла, затишна їдальня,  розрахована на 120 посадочних місць, яка стала улюбленим місцем учнів. Обслуговуючий персонал успішно справляється з величезними навантаженнями під час шкільних перерв.
Харчування всіх учнів проводиться за розкладом, а меню, пропоноване в шкільній їдальні, відрізняється різноманітністю страв дитячого харчування.

     Під керівництвом   досвідченого й відповідального підприємця  Алуєвої Л. І.  працівники у шкільній їдальні , Моруга Н.В., Остапчук С.В., Алуєва С.Д., дбають про асортимент випічки , сніданків та обідів.

     «Усе свіжоприготовлене, смачненьке, тепленьке,» - саме так відгукуються учасники освітнього прооцесу про спожиті страви.

     Привітні кухарі завжди радіють, що за майстерно приготовлені ними страви відвідувачі кажуть щире: «Дякую!»

     На жаль, з плином часу вимушені зміни торкнулися і нашої їдальні : саме сьогодні дружній колектив професіоналів припинив свою співпрацю з закладом. Ми вдячні всім працівникам ФОП «Алуєва Л.І.» за багаторічну сумлінну працю в сфері громадського шкільного харчування Малотокмачанської школи.

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Щире «Дякую» працівникам  їдальні (2022 рік).