"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Ми хочемо миру на всій Землі

        Сьогодні кожен прожитий день  для  українців  особливий.  Наші воїни  повсякчас оберігають незалежність України. Заради щасливого майбутнього наших дітей на вільній Україні зараз наші захисники та весь народ воює проти російського ворога, який хоче знищити нашу націю. Мужні оборонці  як ніхто знають справжню ціну війни і миру, і як ніхто вміють дорожити сьогоднішнім днем та  усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

     У наш важкий час, коли Збройні сили України захищають рідну землю і далеко від рідної домівки, то особливо  потребують підтримки.

      Державна служба якості освіти  України започаткувала акцію "Яким я бачу майбутнє України після перемоги", метою якої є подяка захисникам України та підтримка їх морально - психологічного стану в місцях проведення активних бойових дій. Долучилися до участі в харитативній акції  і учні нашого освітнього закладу: підготували малюнки з підтемою "Моє село після перемоги" ( це роботи Горюнової Ірини, Лося Станіслава, Лось Аліни, Якубець Анастасії, Пасічник Анни, Булавіна Нікіти, Ткач Софії, Горбунова Тімура, Яськової Аліни). Діти малювали все: рідну природу і радісні  веселки, батьківські  будинки  і сільські вулиці, а особливу увагу приділили зображенню найкращої в світі школи. Юні патріоти  вірять, що кожен малюнок неодмінно принесе нашим захисникам наснагу та силу боронити Україну від ворога.

        Сподіваємося, що лише в єднанні та з такою підтримкою наших дітей, які своїми посмішками, малюнками, добрими справами  надихають і наповнюють  всіх життєвою енергією, ми однозначно переможемо!

     Роботи учнів можна переглянути у фотоальбомі Ми хочемо миру на всій Землі (2023 рік)