"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Лялькова вистава «Загублений лист»

     Виховання, розвиток і навчання дитини є першочерговим завданням школи та сім’ї. Організація дозвілля посідає чільне місце у процесі виховання та є запорукою зразкової поведінки дитини. Дієвим засобом організації дозвілля дітей є шкільний ляльковий театр. Він сприяє формуванню почуття прекрасного, розвитку уміння вільно висловлювати свої думки.

     Театр ляльок – веселий захоплюючий вид мистецтва. На сцені театру можна побачити різноманітні вистави. Вся робота гуртка в школі будується з урахуванням вікових особливостей. До занять в гуртку залучаються всі бажаючі.

     21 та 22 грудня в шкільному ляльковому театрі «Колосок» відбулася прем’єра вистави «Загублений лист» для учні 1-4 класів. Метою вистави було показати дітям, що потрібно любити ближнього, допомагати у скрутних ситуаціях, підтримувати один одного, робити гарні вчинки, з любов’ю і турботою ставитися до тварин. Шанувати це велике свято –  свято Святого Миколая, свято милосердя, щедрості, любові, поваги до рідних. Прекрасна гра акторів: Святий Миколай - Лашко Артем, Ангел - Головаха Анжеліка, Ведмедик - Рябошлик Максим, Вовк - Гриценко Костянтин, зайчик - Новак Віктор, лис - Зелінський Максим, Галя - Рекубратська Вікторія, Катруся-Вакуленко Аліна, Люба - Міщенко Кіра. Юні артисти талановито  зіграли своїх героїв. В їх руках ляльки і співали, і танцювали, і веселились, виконували різну роботу, розмовляли з глядачами. Музичне оформлення зробило виставу ще цікавішою і подарувало гарний настрій дітям. Після вистави відбулася розмова акторів і глядачів. Діти активно спілкувалися, ділилися своїми позитивними враженнями від перегляду.

      Дякуємо учням 4 класу та класному керівнику Величко Ірині Миколаївні за чудову виставу та яскраві емоції.

      Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Лялькова вистава «Загублений лист» (2022 рік).