"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

З Днем захисника та захисниці України

     14 жовтня - День захисника України, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці! Це - визначна дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її багатовікової історії.

     Народна самосвідомість завжди прагнула до підтримки добрих ініціатив, та вшанування захисників і захисниць Батьківщини для народу стало однією з гарних славних традицій.

     Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни - свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.

     У цей День від імені педагогічного й учнівського колективів Малотокмачанської гімназії прийміть щирі вітання з Днем захисника та захисниці України. Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я, перемог і щастя! Мирного неба і запашного хліба! Нехай  відвага, сміливість і мужність допомагають Вам долати всі труднощі, які зустрічаються на шляху, а народна повага надихає на нові звершення у благородній справі служіння державі.

     Зі святом Вас дорогі наші захисники і захисниці!

     Відеопривітання ви можете переглянути за посиланням З Днем захисника та захисниці України.