"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

ХХ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої»

     У 2020-2021 році відбувся ХХ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, що проходив під гаслом «Об’єднаймося  ж, брати мої» на тему: «Торуй свій шлях, - той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік» (В.Стус).

     Метою Конкурсу є популяризація творчої спадщини Т. Г. Шевченка,  утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації   суспільства.

     Конкурс, присвячений Шевченківським дням. Його основними завданнями є: активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді; збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України; державна підтримка талановитої молоді та творчої праці вчителів, викладачів, керівників студій тощо.

     Конкурс проводиться у чотирьох номінаціях: «Література», «Історія України і державотворення», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво» та в чотири етапи.

     В номінації «Література» учениця 9 класу нашого навчального закладу Грицаненко Вікторія посіла ІІ місце в ІІІ ( обласному) етапі, представивши творчу роботу під назвою «Лиш не спинитися в путі». Педагогічний супровід здійснювала вчитель української мови та літератури Рябуха Любов Віталіївна.

     Вітаємо призерів та бажаємо творчих успіхів!