"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Відкритий турнір з дзюдо U12 та U14 на призи Еріха Барца

     «Зірки» дзюдо – вже прославлені і зовсім юні – з’їхались до Запоріжжя на масштабний відкритий турнір. 1100 юних спортсменів з усієї України, а також з Молдови, Білорусії та Азербайджану наповнили  залу Палацу спорту «Юність» в рамках Відкритого турніру з дзюдо серед юнаків та дівчат U12 та U14 на призи президента Запорізької обласної федерації дзюдо Еріха Барца.

     Вражаючим було відкриття турніру з дзюдо на якому були  присутності зірки дзюдо світового рівня – багаторазовий чемпіон світу та Європи Георгій Зантарая, чемпіон Олімпійських ігор Ілля Мате, чемпіонка Параолімпійських Ігор Інна Черняк. Наприкінці відкриття своє музичне шоу учасникам подарувала скрипачка Олена Костас.

     Спорт - це важливий елемент розвитку нового покоління, бо тільки щоденною працею можна досягнути цілі. Окремі слова вдячності звучали до організатора цього турніру - Еріха Барца, який вже багато років докладає зусиль і фінансових ресурсів, аби стимулювати спортивні результати юних дзюдоїстів.

     Побажавши учасникам турніру перемог, які дістаються найсильнішим, голова Запорізької обласної ради нагородив тренерів грамотами Запорізької обласної ради.

     24 учні нашого навчального закладу (учасники спортивної секції дзюдо), разом із тренером Чірко Віктором Олексійовичем мали змогу переглянути спаринги між учасниками турніру. Під час змагань школярі мали змогу поспостерігати за змаганнями такого рівня, майстерністю учасників змагань їхнього віку, спостерігали за техніками боїв та виконанням різних прийомів.

     Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Відкритий турнір з дзюдо U12 та U14 на призи Еріха Барца (2019 рік).