"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Товариська зустріч із баскетболу

     Баскетбол - це командна гра, у якій спільні дії учасників обумовлені єдиною метою. Це змагання складне, емоційне, включає в себе швидкий біг, стрибки, кидки м’яча, протидія суперникам у захисті.

     3 січня 2019 року, у канікулярний період, відбулась товариська зустріч із баскетболу між командами  КЗ «Оріхівська гімназія №1 «Сузір’я» та КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.». Під час таких дружніх зустрічей діти удосконалюють свої вміння із гри у баскетбол, можуть поспілкуватись з однолітками, обмінятись спортивним досвідом.

     У ході змагань було проведено 3 чотиритаймових поєдинка: хлопці+хлопці,  дівчата+дівчата та змішані команди хлопців та дівчат.

     Наш начальний заклад достойно представила команда у складі: учні 7-го класу – Войцеховський К. та Заяц К., учень 8-го класу – Плужнік В., учні 9-го класу – Чучко А., Жигало І., Алєксєєв Б., Васильченко Д., Заяц А., Коноваленко А., учні 10-го класу – Анікєєва В., Гуза Є., та учень 11 класу – Васильченко В.

     Виносимо подяку  учням нашої школи за активну участь у змаганнях з баскетболу. Дякуємо адміністраціям КЗ «Оріхівська гімназія №1 «Сузір’я» (Кудіна Н.С.) та КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.» (Гамов О.Г.)

     Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі «Товариська зустріч із баскетболу» (2019 рік).