"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Перше півріччя: підсумки, проблеми, перспективи

     «Освічені українці, всебічно розвинені, відповідальні громадяни і патріоти, здатні до ризику та інновацій, - ось хто поведе українську економіку вперед у ХХІ  столітті» (Концепція нової української школи).

     Завдання закладу освіти на сьогодні ґрунтується на тому, щоб якомога більше наблизити навчання і виховання кожної дитини до її  конкретних здібностей, майбутньої життєвої траєкторії. Саме цьому було присвячене 10.01.2020 р.  засідання педагогічної ради закладу. Йому передувала тривала аналітична робота адміністрації закладу, вчителів-предметників, класних керівників.

     Було проведено самооцінювання освітньої діяльності як  школи в цілому, так і кожного конкретного учителя. Аналітичний звіт у контексті загальних тенденцій Нової української школи через призму  ключових компетентностей та наскрізних вмінь було висвітлено у доповідях директора школи Гамова О.Г. та заступника директора з навчально-виховної роботи Штанько О.В.

     Особливу увагу  приділено  раціональному використанню матеріально-технічної бази закладу та інтерактивних технологій в освітньому процесі. Проведено аналіз використання бюджетних фінансових ресурсів за 2019 рік. Опрацьовано нові підходи до оцінювання освітньої діяльності закладу згідно Порядку проведення інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти. До уваги членів педагогічної ради була представлена виставка методичної літератури, кращі відеосюжети з життя школи.

     Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Перше півріччя: підсумки, проблеми, перспективи (2020 рік).