"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Новий рік – свято неймовірних чудес!

         25 грудня 2019 року учні 3-А, 3-Б та 4 класів відвідали концертний зал ім. Глінки, у якому переглянули новорічну шоу-програму «Казковий BOOM»

         Виставі передувала весела інтермедія коло красуні-ялинки у великому фоє концертного залу. А звідти діти поринули в чарівний казковий світ фантастичної чудо-гри.

        Фантастична диво-гра зачарувала усіх, навіть дорослих глядачів. А малюки були від неї просто в захваті. Бо неможливо  встояти перед пригодами, у які потрапляють  герої, що долають три рівні цікавих завдань на шляху до фіналу інді-гри Minecraft. Адже для цього треба продертися  крізь павутину віртуальної реальності та  здолати підступного Мишенятка Пікселя, який шкодить доброму світу фантазії та казок!

        Але не тільки випробування чекали на маленьких глядачів. Під час подорожі вони разом з героями гри потоваришували з  членами команди сміливих Мисливців за привидами, зустрілися з веселою Моаною, покатались на крутих тачках з блискавичним Маквіном та занурились у дивовижну красу підводних глибин.

        Добро, звісно, перемогло. Мишенятко Піксель пообіцяло виправитись, а всі герої чудової гри «Казковий BOOM» затанцювали разом із глядачами під запальну музику.

        Креативний відео-арт, дружні хороводи, танцювальні флешмоби залишили яскраві емоції у всіх маленьких глядачів.

         Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Новий рік – свято неймовірних чудес! (2019 рік).