"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Міжнародний день захисту дітей

     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців. .    

     Міжнародний день захисту дітей - це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини , щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

      Посмішки дітей — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. В них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце. Тож нехай завжди кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої планети кращим і безпечнішим.

     Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

     Відео-доповнення можна переглянути за посиланням Міжнародний день захисту дітей