"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Чистота запорука успіху

     Літо - прекрасна пора року, що дарує нам чудову нагоду долучити дітей до праці у природі, розширити їх природничі знання, навчити бачити красу навколишнього світу, любити та берегти його. Навесні можна здійснити багато цікавої та корисної роботи на ділянці навчального закладу. За умови належної організації така робота не тільки слугуватиме джерелом позитивних емоцій у дітей, а й сприятиме їх інтелектуальному, духовному та фізичному розвитку.

     Тому традиційно,  кожного року проводиться прибирання шкільної території, бо школа – наша друга домівка, і ми завжди підтримуємо чистоту із задоволенням. Кожен учень нашої школи підходить до цієї роботи творчо. Завжди хочеться проявити себе, досягти успіху, підвищити естетичність, декоративність, функціональність шкільного подвір’я.

     Так і цього року 7 червня напаприкінці навчально практики всі учні та педагогічний колектив вийшли прибирати територію школи. Захід було проведено за ініціативою трудового сектора учнівського комітету школи "Добробут". Відповідальні за трудові справи у класах, разом з класними керівниками, напередодні оглянули закріплені за класами ділянки території школи, визначилися з обсягом необхідних робіт, потрібним інвентарем, порядком проведення робіт.

     Такі громадські заходи спрямовані на поліпшення екологічного, санітарного та естетичного стану освітнього закладу. Учні провели догляд за квітниками школи, підрізали 150 кущів троянд, обробили річні саджанці каштанів на пришкільній дослідницькій ділянці, впорядкували територію подвір’я школи. Попереду ще багато задумів щодо того, щоб рідна школа стала красивішою.

     Наша шкільна сім'я (учні, вчителі, технічні працівники) працювала, не покладаючи рук, дбаючи про улюблений заклад. За годину територія школи була приведена у належний стан. Приємно було оглядати територію, яка сяє чистотою та охайністю. Адже кожен учень знає , що чисте довкілля – це запорука гарного настрою.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі Чистота запорука успіху (2019 рік).