"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

1 вересня – День Знань

     1 вересня - особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини.

     День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.

     Цьогоріч перший дзвоник не був таким безтурботним, як до пандемії COVID-19. Так, не було традиційної лінійки, але святкування були проведені в межах кожного класу з впровадженням  власних креативних ідей.

     З 1 вересня вже передбачені заходи безпеки у зв’язку з необхідністю дотримання протиепідемічних правил.

     Вхід учнів до школи здійснювався по розробленим маршрутам, де були задіяні усі входи/виходи. Допуск до закладу батьків та гостей заборонено.

     На кожному вході обладнані місця для обробки рук антисептичними засобами, користуватись якими діти мають під наглядом персоналу школи.

     Перед початком роботи проведено температурний скринінг всім працівникам, а учнів опитали щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби.

     Сьогодні наша школа гостинно відкрила двері для 24 допитливих і непосидючих дітлахів, які ще донедавна були дошкільнятами. Згуртувала учнів у клас Старіченко Ю.В. - талановита, творча, невтомна чарівниця дитячого настрою. Першокласники із задоволенням приєдналися до шкільної родини і розповіли про себе у віршах. 

     Директор школи Гамов О.Г. привiтав з початком нового навчального року учнiв, їхнiх  батькiв та вчителів, побажав   нових перемог у навчаннi, спортi, щоб у новому навчальному році  діти отримали максимум позитивних емоцiй, а вчителi пишалися ними.

     Ось і настав цей день. 1 вересня – День Знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік!

     Фоторепортажі можна переглянути у фотоальбомі 1 вересня – День Знань (2020 рік) та Підготовка школи до нового навчального року (2020 рік).